Sedumstekken en sedummatten: voordelig en onkruidvrij!

Direct een prachtig groen resultaat op uw dak of in uw siertuin, goedkoop, kwaliteitsvol en zonder onkruid? Wij leveren kwaliteitsvolle sedumstekken en sedummatten die supereenvoudig te verwerken zijn.

Sedumstekken

Sedumstekken of sedumprossen zijn sedumscheuten (150 tot 200 gr/m²) afkomstig van sedumplanten. De sedumstekken met minstens 8 verschillende soorten plukken we met de hand. U hoeft ze enkel uit te strooien en steeds voldoende te bevochtigen.

Sedummatten

Onze goed doorwortelde en onderhoudsvriendelijke sedummatten (ongeveer 4 cm dik, 12-20 kg/m², afhankelijk van het weer) zijn begroeid met minstens 8 soorten sedum. Ze zijn gekweekt op biologisch afbreekbaar houtvezelsubstraat en vragen lage installatiekosten. U ontvangt sedummatten (afmetingen in overleg) die minimaal voor 95% volgroeid zijn en dus onmiddellijk een mooi groen uitzicht garanderen. Ze beschermen bovendien direct tegen water en wind.

Interesse in sedumstekken of sedummatten voor uw daktuin of siertuin? Aarzel niet contact op te nemen met Latrez-Declercq.